Boosta & Flourish i gemensam satsning för en utvecklad dagligvaruhandel

Tillsammans med HR/Tech företaget Flourish kommer vi att ingå i ett spännande samarbete där vi tillsammans ska erbjuda kunderna ett unikt koncept av både vässad kundupplevelse och digital uppföljning.

Partnerskapet innebär samarbete av flera slag, allt ifrån gemensamma kundevent, webbinar till produkt- och processutveckling. Flourish kombinerar modern AI-teknologi med SaaS. Själva har vi mångårig erfarenhet inom dagligvaruhandeln med särskilt fokus på att utveckla kundupplevelse, proaktivitet & servicenivå. Tillsammans med Flourish samlas vi nu runt människa, modern dagligvaruhandel och teknik.

–Många handlare har, en gång för alla, insett medarbetarupplevelsens betydelse för en lönsam butik. Att bygga och förändra kund- och medarbetarupplevelsen är komplext men teamet på Boosta har med hjälp av erfarenhet, smartness och humor, lyckats göra det till något greppbart. Vi är mycket stolta att vi med detta partnerskap kommer börja erbjuda våra tjänster till deras kunder, säger Flourish grundare Mårten Andersson.

Även vår grundare Björn Persson ser fram emot samarbetet med Flourish:

–Med hjälp av Flourish kommer vi få ett uppföljningsverktyg som hjälper både BoostaCoacher och ledare i butikerna att lyckas ännu bättre. Vi kommer på ett strukturerat sätt kunna följa upp ledarskapet samtidigt som medarbetarnas synpunkter och feedback samlas in. Vi kan redan se mätbar beteendeförändring i de butiker där vi testat verktyget.

Dela på sociala medier!