BoostaCoacher

Team Boosta är era personliga coacher som visar vägen till hur ni uppnår snabba och hållbara säljresultat genom målinriktad träning och aktiv coachning.

Med enkla metoder lär vi ut hur man överraskar kunden genom inlevelse och nyfikenhet vilket skapar merförsäljning. Ett utbildningspass med oss är ofta ett wake-up call som ger användbara kunskaper och massor av ny, kul och viktig inspiration. Boosta tror på konceptet ”Fria konsulter i samverkan”.

Här ser du ett axplock av våra grymma BoostaCoacher.

Boosta Mat & Sälj
Boosta - Servicecoach - Lena Dahlgren

Lena Dahlgren

När Boosta träffade Lena hade hon redan etablerat sig i dagligvaruhandeln som expert på att identifiera och utveckla effektiva säljande servicebeteenden. Med sin förmåga att förvandla medarbetare till medansvariga har Lena blivit en ovärderlig tillgång för Boosta och tagit på sig ansvaret för att konkret implementera detta framgångsrika koncept i butik.

Boosta - Emoji

Certifierad i EQI och utbildad inom förändringsledning, med en stark fokus på praktisk tillämpning av idéer.

Boosta - Emoji

Lena har arbetat projektledare hos Ica Reklam och har därför en extra kärlek till hur varumärket ska leva vidare och synliggöras i butik.

Boosta - Emoji

Stor erfarenhet av rekrytering och ledarskap inom restaurang- och detaljhandelsbranschen. Lena brinner för konkret tillämpning av säljande service.

Mikael Bergkvist

Micke är en erfaren utbildare på boosta med en gedigen bakgrund inom mat, dryck och kompetensutveckling. Micke har utbildat mer är 12 000 butiksmedarbetare och är något av en expert på att väva ihop Boostad Butikskonceptet med våra uppdrag i de manuella FV-avdelningarna.

Boosta - Emoji

Från sina tidiga yrkesdagar som köksmästare och restaurangchef har Micke alltid strävat efter att förbättra sina färdigheter och bidra till utbildning och utveckling inom sin bransch.

Boosta - Emoji

Under åren har Micke framgångsrikt hjälpt ett stort antal butiker att förbättra sin service- och kundupplevelse och har således stor erfarenhet av att utbilda och utveckla tusentals butiksmedarbetare.

Boosta - Emoji

Micke har drivit spetsprojekt inriktade på färskvaror och standardiserat arbetssätt (LEAN), som har resulterat i ökad effektivitet och bättre resultat för butikerna.

Boosta - Servicecoach - Mikael Bergkvist
Boosta - Servicecoach - Niklas Kälvegård

Niklas Kälvegård

Niklas har en imponerande lång och gedigen erfarenhet av att jobba inom butik med över 25 år inom tre olika kedjor och en rad olika roller och ansvarsområden. Idag leder han Boostas ledarskapsutveckling för butikschefer i Axfoodkoncernen.

Boosta - Emoji

Med ett gesällbrev inom köttyrket och utbildningar som ICA:s interna karriärskola, BLU, LU och FLU har Niklas en bred och djup kunskap om butiksbranschen, dess utmaningar och möjligheter.

Boosta - Emoji

Niklas kan stoltsera med att inneha Sveriges högsta proaktivitetssiffra i samarbete med butik.

Boosta - Emoji

När Niklas inte arbetar för Boosta hittar ni honom ofta med sin familj, sittandes på en klippa eller i sitt växthus. Niklas gröna fingrar skaffade han sig när han drev försäljningsstrategier i Plantagenbutiker.

Calle Söderberg

Calle är en erfaren ledare med över 20 års erfarenhet av att arbeta inom team med fokus på service och bemötande. På boosta arbetar Calle främst med Boostad Butik och BoostaLead, där hans erfarenhet och expertis i värdegrundsbaserat ledarskap visat sig ge toppresultat för ledare såväl som medarbetare. När Calle inte kör PåGolvetCoaching i någon butik arbetar han som Operativ Chef för Boosta.

Boosta - Emoji

Calle utgår ifrån att en medarbetare som är glad och stolt är nyckeln till att skapa återkommande och lönsamma kunder.

Boosta - Emoji

Han har etablerat en bred kundbas genom sitt kontinuerliga samarbete med företag verksamma inom flera branscher, inklusive dagligvaror, livsmedel, retail, hospitality och B2B försäljning.

Boosta - Emoji

Tack vare sin breda erfarenhet och anpassningsförmåga är Calle en eftertraktad partner för företag som strävar efter att uppnå märkbara och tydliga resultat.

Boosta - Servicecoach - Calle Söderberg
Boosta - Servicecoach - Peter Paunovic

Peter Paunovic

Peter är en mycket uppskattad författare och föreläsare som delar med sig av sina erfarenheter och verktyg inom värdskap och säljmetodik. På Boosta är hans huvudsakliga expertis att lära ut om ”Vikten av mötet mellan människor”, vilket har blivit ett framgångsrikt koncept i butiker över hela landet.

Boosta - Emoji

Peter är en framgångsrik säljare och har vunnit flera priser, inklusive utmärkelsen som världens bästa säljare inom Metrokoncernen.

Boosta - Emoji

Peter har skrivit böckerna Bestseller 1.0 och 2.0, i dessa betonar Peter vikten av att utveckla mötet mellan människor med värdskap som grund. Han har också skapat enkla verktyg baserade på sin säljmetodik som kan användas av alla i en ledarskapskedja.

Boosta - Emoji

Med en bakgrund som sångtalang har Peter uppträtt på TV sedan han var åtta år gammal. Dessa erfarenheter från scenen präglar hans föreläsningar där han strävar efter att engagera och beröra sina lyssnare.

Martina Jönsson

När Boosta träffade Martina, en erfaren utbildare och föreläsare inom mat, hälsa och förändringsbeteende, var samarbetet en självklarhet. Martina är en utmärkt talare och hos Boosta lär hon ut sina kunskaper och knep om spänningen med mat, kostekonomi och livsmedelshygien, samt hur du får din personal motiverad och inspirerad.

Boosta - Emoji

Martina har arbetat som konsult på ICA Sverige och utbildat butikspersonal inom livsmedelshygien, matsvinn samt Mat & Hälsa.

Boosta - Emoji

Martina har en passion och engagemang för mat och hälsa. Dessa egenskaper tillsammans med hennes förmåga att engagera, motivera och inspirera gör henne till en utmärkt processledare och utbildare.

Boosta - Emoji

Martina har utvecklat ett populärt brädspel, Kryddresan – världens bästa smaker. Spelet är för barn och uppmuntrar till samarbete och dialog och leder till ökad nyfikenhet och språkutveckling. Hon har även vunnit KOKBOKS-VM!!!

Boosta - Servicecoach - Martina Jönsson
Boosta - Servicecoach - Björn Persson

Björn Persson

När Björn startade Boosta hade han redan hunnit jobba sig igenom driftsroller i butik samt akademiska utbildningar i försäljning. Idag driver Björn Boosta med mjuk järnhand och hans mission är att hitta och förfina fler framtida butiksstjärnor.

Boosta - Emoji

Björn är en erfaren servicegivare med över 35 års erfarenhet inom handelsbranschen och en passion för att utveckla den.

Boosta - Emoji

Björn har med hjälp av Boosta bistått flertalet butiker i Sverige att förbättra sin kundservice, produktkännedom och övergripande butiksupplevelse. Denna insats har resulterat i betydande förbättringar av försäljning.

Boosta - Emoji

Förutom att lära ut den kunskap Björn har förvärvat av många år i branschen, försöker han dessutom utveckla och förnya den. Boosta samarbetar med flera startups för att förändra och förbättra branschen.

Emil Boson

Emil inledde sin servicekarriär som kock på några av Sveriges mest prestigefyllda hotell och restauranger redan 1995. Idag är Emil grundare och delägare i Boosta. Hans styrka ligger i att sätta fokus på att värdera service och värdegrund lika högt som själva butiksdriften, vilket är en viktig faktor för framgångsrika butiker.

Boosta - Emoji

Emil är ansvarig för att ha lyft in det service- och restaurangtänk som format Sveriges vassaste Ica Maxi- och Kvantumbutiker.

Boosta - Emoji

Emil är både kock och sommelier och har utbildat sig på restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan, en skola som erbjuder landets främsta utbildningar inom måltidskunskap och värdskap.

Boosta - Emoji

Emils främsta devis är: “What gets measured gets done” – det gäller även service, kundmöte och proaktivitet.

Boosta - Servicecoach - Emil Boson
Boosta - Servicecoach - Anna Morin

Anna Morin

Anna kom in som Styrelseordförande i Boosta 2015 och lyckades plantera fler lysande strategier för organisationen på två timmar än vad Emil & Björn lyckats med på två år. Anna är ett styrelseproffs med över 35 års erfarenhet av att leda företag inom marknadsföring, PR och utveckling.

Boosta - Emoji

Annas gedigna erfarenhet av att arbeta som Interims-VD i mängder av organisationer har gjort henne extremt ”amfibie”. Detta har gjort Anna till ett proffs på att styra upp stökiga ledningsgrupper.

Boosta - Emoji

Anna älskar hästar nästan lika mycket som sin familj.

Boosta - Emoji

Anna har en karisma och pondus som brukar resultera i att man tystnar och lyssnar när Anna talar – en underskattad styrka i samarbetet med vissa färgstarka företagsledare.

Rami Khalil

Rami har över 20 års erfarenhet av retail, mat och beteendeförändring. Rami har arbetat med allt från världens största ICA Maxi Butik till Kvantumbutiker med fokus på saluhall. Rami har varit med oss på boosta sedan 2014 och har varit drivande i utvecklingen av samtliga Boostas digitala och fysiska ServiceVerktyg.

Boosta - Emoji

Rami är både Diplomerad ICF Coach OCH Extended DISC Certifierad.

Boosta - Emoji

Rami har sin egen Mat- och hamburgerkanal på YouTube, Insta och Facebook.

Boosta - Emoji

Rami lever efter sitt favoritcitat:
– CFO: What happens if we train them and they leave?
– CEO: What happens if we don’t and they stay?

Boosta - Servicecoach - Rami Khalil
Boosta - Servicecoach - Peter Rindeborn

Peter Rindeborn

Peter har mer än 30 års erfarenhet av att coacha organisationers utveckling, såväl som anställd och som extern konsult. Han har skapat och drivit program för såväl chefer/ledare, coacher, ledningsgrupper och organisationer inom försvaret, sjukvården och senaste åren inom livsmedelsbranschen. Peter är en uppskattad LeanCoach hos oss på Boosta.

Boosta - Emoji

Han har en blick som gör att han snabbt ser vad butiken behöver och förmågan att bygga en konkret lär resa som samtidigt kräver eftertanke. Han levandegör, förenklar och kopplar till vardagen. Att verktygslådan är full med övningar och metoder hjälper till.

Boosta - Emoji

Peter har jobbat med såväl höga chefer och folk på golvet och lärt sig att alla är lika. Alla vill bli sedda, bekräftade och ha meningsfulla arbetsuppgifter.

Boosta - Emoji

Han älskar att ständigt hitta nya vinklar och övningar för att gifta ihop kortsiktiga resultat som kan mätas med varaktiga förbättringar.

Leo Schuler

Leo har cirka 25 års erfarenhet av att coacha, leda och driva butiker mot framgång. Han har jobbat med allt ifrån att vara butikschef till konsult inom verksamhetsutveckling. Att alltid se människan i organisationen är en ledstjärna i hans sätt att få förbättringsarbetet att lyckas. Leo är ansvarig för BoostaLean hos oss.

Boosta - Emoji

Leos passion för att utveckla butiken och medarbetarna lyser igenom i allt han gör. Han varvar eftertanke och skratt och kryddar ständigt med egna exempel från sin erfarenhet.

Boosta - Emoji

Han har jobbat med allt ifrån små till stora företag. Att få större organisationers ledningsgrupper med VD i toppen att samverka och skapa förståelse med nya arbetssätt i hela ledet ut till butiksgolvet är något han jobbat med de senaste åren.

Boosta - Emoji

Han brinner för att jobba med Leanbaserade arbetssätt, allt för att göra vardagen så enkel som möjligt, med mindre stress och frigöra timmar ur den befintliga driften, allt för att skapa den efterlängtade självgående medarbetaren.

Boosta - Servicecoach - Leo Schuler