BoostaFresh

BoostaFresh finns för butiker som vill effektivisera och ta sina manuella avdelningar till nästa nivå.

BoostaFresh-konceptet går att applicera på alla manuella färskvaruavdelningar. Vi tittar på just din butiks avdelning för att förbättra försäljningen, förenkla processerna och boosta sortimentet.

Vi jobbar med att skapa en gemensam målbild för ditt team så att ni kan optimera era färskvaruavdelningar och maximera deras potential.

Med BoostaFresh utvärderar vi din butik och tar fram en plan tillsammans med dig för att öka försäljningen, förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten.

Vår erfarenhet har visat att det finns en uppfattning om att personer som arbetar i manuella avdelningar behöver ha en betydande erfarenhetsnivå och ett autentiskt intresse för mat. Samtidigt har vi lagt märke till att yngre medarbetare ofta är kapabla att snabbt finna information och anpassa sig till olika situationer, vilket innebär att de är lika lämpliga för att jobba i exempelvis en delidisk.

Vi hjälper dig att tänka utanför boxen genom att erbjuda utbildning för att utveckla personal som stannar längre och på så sätt skapa en stabil arbetsstyrka.

Boosta Mat & Sälj
Boosta - Kundreferens - Katharina Arvidsson

”Genom att kombinera Boostad Butik och BoostaFresh har vi sett fantastiska resultat i vår butik…”

Katharina Arvidsson, ICA Handlare, Maxi Västervik