Referenser

Framgångsrika företag byggs inte bara på idéer och innovation, utan också på den värdefulla valutan av förtroende och trovärdighet. Här kan du läsa om några av våra närmaste samarbeten och människorna som har påverkats av dem.

Vi vet att vår produkt fungerar men eftersom vi arbetar med sälj så vore vi idioter om vi inte saltade lite extra och berättade hur fantastiska vi är. Därför har vi frågat några framgångsrika butiker hur de upplever insatserna från Boosta.

Boosta - Kundreferens - Johan Vanselius

Boostad Ledarutveckling

”Boostad Ledarutveckling har stöttat mig och mitt ledarteam med de 25 högsta ledarna på Maxi Linköping att tillsammans närma oss målen i vår treårsplan. Med Boostad Ledarutvecklings kombination av IRL-träning, digitala verktyg och PåGolvetCoaching skapades en dynamisk och anpassad lärandemiljö. Vi stärkte vårt ledarskap, fortsatte att bygga ett starkt team och fick verktygen att lyckas på riktigt.”

Johan Vanselius
ICA Maxi Linköping

Mia Lemming, vice VD
ICA Maxi Gnista

Boostad Butik

”Vi har transformerat våra ledare till Serviceledare och placerat service och proaktivitet som vår högsta prioritet i alla befintliga rutinbeskrivningar. Vi utgår alltid från service och proaktivitet i vår dagliga styrning och coachning av medarbetare för att skapa enastående kundupplevelser. Denna strategiska förändring har varit en viktig pusselbit till att vi nu kan titulera oss “Bäst i Sverige på att uppmärksamma våra kunder bland samtliga Sveriges Maxibutiker 2023”. Boosta har varit en självklar samarbetspartner i samtliga delar av denna utveckling och jag kan med varm hand rekommendera dem.”

Boosta - Kundreferens - Mia Lemming
Boosta - Kundreferens - Moa Lilja

BoostaFresh

”Genom Boosta Fresh har vi inte bara förbättrat våra manuella färskvarudiskar och bageri, utan även boostat vår teamkänsla, säljarnas proaktivitet och nyfikenhet. Vi har implementerat LEAN-principer för att öka effektiviteten och samtidigt utvecklat vårt sortiment för att möta kundernas behov på bästa sätt.”

Moa Lilja, ICA-Handlare
ICA Maxi Visby

Patrick Wiberg, ICA-handlare
ICA Maxi Kalmar

Boostad Butik

”Tillsammans med Boosta har vi verkligen fått till en beteendeförändring hos våra redan fantastiska medarbetare. Boosta tillförde den kompetens, struktur och dagliga styrning som behövdes för att nå helt nya höjder i vår NKI mätning kopplat till Proaktivitet och Service. Boosta var den avgörande faktorn som gjorde skillnaden för oss.”

Boosta - Kundreferens - Patrick Wiberg
Boosta - Kundreferens - Conny Johansson

BoostaLean

”BoostaLean har verkligen revolutionerat vår matbutik. Genom granskning och optimering av våra rutiner har vi kunnat spara tid och resurser på ett sätt vi aldrig tidigare trodde var möjligt. Genom att skapa en styrtavla och implementera fasta rutiner har vi uppnått en smidig och effektiv butik som ger optimala resultat. Det som imponerar på mig mest med BOOSTA är deras förmåga att kombinera vanliga nyckeltal med mjuka nyckeltal. Vi har inte bara följt upp driften, utan också aktivt stämt av proaktivitet och service på daglig styrning, vilket har skapat en kultur av engagemang och höjt vår servicenivå markant.”

Conny Johansson, ICA-handlare
Kvantum Mall of Scandinavia

Martin Kregert, Butikschef
Kvantum Klockaretorpet

BoostaSvinn

”BoostaSvinn har revolutionerat hur vi ser på svinnhantering. Genom individuell målsättning och medarbetarutbildning har Boosta hjälpt oss att minska svinn och öka lönsamheten på ett hållbart sätt. Under BoostaSvinn projektet lyckades vi spara över 400 000 SEK i minskat svinn under tolv månader. Detta är ett direkt resultat av samarbetet med Boosta!”

Boosta - Kundreferens - Martin Kregert
Boosta - Kundreferens - Katharina Arvidsson

Boostad Butik & BoostaFresh

”Genom att kombinera Boostad Butik och BoostaFresh har vi sett fantastiska resultat i vår butik. BoostaCoacherna har varit en viktig del i att strukturera om och tänka nytt för att öka kundens upplevelse av servicen. BOOSTA har implementerat ett nytt arbetssätt som har förändrat vår dagliga drift både i manuella avdelningarna och övriga butiken. Vi har även fått nya serviceverktyg som gör att vi kan fortsätta att utveckla vår service och proaktivitet på egen hand.”

Katharina Arvidsson, ICA Handlare
Maxi Västervik

Peter Reneström, VD
Stockholms Livsmedelshandlareförening

SLHF Akademin

”Vi är mycket nöjda med samarbetet med Boosta, som har visat sig vara ledande aktörer på utbildningsmarknaden och i framkant när det gäller moderna och högkvalitativa utbildningar. Tillsammans har vi kunnat ta fram SLHF Akademin, som ger våra butiker och deras personal de kunskaper de behöver för att vara konkurrenskraftiga på marknaden. Vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete och erbjuda våra medlemmar en värdefull resurs för vidareutbildning och utveckling många år framåt.”

Boosta - Kundreferens - Peter Reneström