Vill du och kollegorna ta guld i effektiv försäljning? Gör som Kalla!

Tar du för givet att dina medarbetare presterar på toppen av sin förmåga? Att deras passion för sälj och år av kundbemötande i ryggsäcken automatiskt kvalificerar dem som guldmedaljörer i effektiv försäljning? Tänk om! Vi har verktygen för att smida dina kollegor till landets vassaste knivar inom försäljning.

Unna dina medarbetare en värdefull ögonöppnare

Det är lätt att fastna i samma gamla hjulspår i tron att det bara finns ett sätt att driva igenom ett gott resultat. Med handen på hjärtat vågar vi lova att det inte stämmer. För bästa tänkbara försäljningsresultat behövs gedigen kunskap och engagemang hos samtliga medarbetare. Det är på golvet ”the magic happens” – och vi kan ge dig och dina kollegor verktygen för att skapa den magin.

En personlig tränare för bestående förändring

På samma sätt som Charlotte Kalla behöver coachning för att prestera på topp i skidspåret, behöver dina medarbetare personlig träning och vägledning för att kunna leverera de där fantastiska försäljningsresultaten. Vi är den personliga tränaren! Med välbeprövade, strategiskt framtagna verktyg utbildar, inspirerar och motiverar vi dig och dina medarbetare till att bli landets ledande försäljare med nöjda kunder som kvitto.

ServiceCoacher som en del av teamet

Som med all typ av träning krävs repetition för att bibehålla såväl kunskap som engagemang för målbilden. Därför lägger vi stort fokus på att utbilda ServiceCoacher i att stötta och påminna sina kollegor om verktygen för ett onormalt bra kundmöte. De får en betydande roll för att verksamhetens utvecklingskurva ska fortsätta att peka rakt uppåt, samtidigt som de skapar ett starkare arbetslag med tydliga värderingar och stort kundfokus. En win-win situation för alla, helt enkelt!

Tekniska verktyg blir grädden på moset

Förutom våra finstämda röster och smarta huvuden använder vi oss olika tekniska verktyg för att maximera resultaten av vår coachning – två av dem är BoostaClick och Boosta follow-app:

  • BoostaClick är en typ av klickdosa som vi utrustar medarbetarna med under kundmötet. Syftet är att göra dem mer proaktiva samt att kunderna ska uppleva att de blir hjälpta på rätt sätt. Resultaten presenteras i realtid. Den lilla mackapären ser kanske inte mycket ut för världen, men arbetsglädjen och motivationen den skapar ska inte underskattas!
  • Boosta follow-app fungerar som en portabel coach både inför och efter utbildningstillfället. Den gör det möjligt för deltagarna att redan innan utbildningen delge sina förväntningar och mål, samt en chans att bekanta sig med utbildningsinnehållet. Verktygets huvudsakliga uppgift är att skapa ett träningsprogram för ökad närvaro samt bestående beteendeförändringar i form av mikro-träning. Dessa skickas till deltagarnas mobiler både innan och efter utbildningstillfället – helt automatiskt! Mikro-träningen består av coachande frågor och repetitionsmaterial för att maximera effekten av utbildningen.

Tillsammans utgör de små men effektiva medel som blir till grädden på moset i våra utbildningar.

För att summera det hela…

…är vi på Boosta övertygade om att du och kollegorna inte kommer att bli besvikna efter en “boostifiering” från oss. Vi tror på effektiviteten i sunt förnuft, enkla metoder och inspiration. Låt oss hjälpa er att tänka annorlunda och föra er in på nya vägar! Och låt oss utveckla de där små, men ack så viktiga, detaljerna ute på golvet med smarta och konkreta verktyg – det kommer garanterat leda dig och kollegorna till en guldmedalj.

Dela på sociala medier!